keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

MUSATÄRPPI #2: The Pains of Being Pure at Heart

Lisää sitä hyvää!

Jostain lastenkirjasta nimensä pöllineen The Pains of Being Pure Heart eka levy, vuonna 2009 ilmestynyt self-titled oli ns. kovaa shittiä. Niin kovaa, että taidan edelleenkin laittaa mun albumin lempparibiisin, Come Saturdayn , soimaan bileissä jos vaan saan koskea spotifyihin tai muuhun soittovälineeseen.

TPOBOAHin idea on melko yksinkertainen: enempi tai vähempi tyylipuhdasta tweepoppia, suomennettuna siis hyvin kirjotettua kitarapoppia, vitun isoilla säröillä gainit täysillä ja/tai reverbipönikkä lähellä maksimiasentoa. Kun ekan kerran ko bändiä kuulin, kuvailin sitä termillä My Bloody Valentine soittamassa The Smithsiä (joista kummastakin tulee varmaan joku klassikko-osastopostaus).

No, tänä keväänä bändi julkasee uuden levyn jonka voi kuunnella bändin sivuilla osoitteessa:

http://www.thepainsofbeingpureatheart.com/

Oon ite ehtiny kuunella vasta kerran läpi, enkä osaa sanoa vielä juuta enkä jaata. Ainakin kitaravallit on isompia, mikä nyt yksinäänkin on JUST HYVÄ! Todennäkösesti kuitenkin vuoden kovimpia juttuja.

Loppuun vielä ekalta levyltä kaks lempparibiisiäni, edellä mainittu Come Saturday sekä Everything With You:





Tässä on muuten kiva Super 8 -kameralla kuvattu video!

olkoon voima kanssanne!

2 kommenttia:

  1. "kiitos kalle, tää the pains of being pure at heart on ihan vitun tykki. parhaat puolet curesta, mbv:stä ja smithsistä.
    29 August 2009 at 12:30"

    VastaaPoista
  2. no joskus vähän saattaa muisti pätkiä.

    VastaaPoista